Tips voor beveiligers

Beveiliging bedrijfspand Amsterdam

Beveiligers worden vaak aangezien voor wetshandhavers. Ze worden ook verward met bodyguards voor beroemdheden. De reden voor dit misverstand is deels het feit dat de baan van een beveiligingsbeambte een heel andere discipline vereist in vergelijking met een politieagent. Er is geen handhaver met een badge en een pistool. Dus hoe kan een beveiligingsbeambte dezelfde controlemiddelen gebruiken als een politieagent?

Dit zijn de belangrijkste dingen die u moet weten als u beveiligingsbeambte wilt worden. Met de genoemde begeleiding hopen we dat u in staat zullen zijn om de noodzaak van veiligheidsagenten te begrijpen en een van de beschermende kracht die dierenartsen, luchtverkeersleiders en een afschrikmiddel voor criminaliteit zijn.

Als u kiest voor het beroep van veiligheidsagent, gelieve dan het volgende in overweging te nemen:

Als u bewaker wordt, bedenk dan dat u slechts verantwoordelijk bent voor één doelwit. Dat moet u zelf zijn. Als u niet de veiligheidsagent bent die u zoekt, dan kan de geringste fout van uw kant (begaan door de veiligheidsagent) ertoe leiden dat iemand gewond raakt of gedood wordt.

U moet begrijpen dat uw leven altijd in uw handen ligt. Indien u besloten hebt veiligheidsagent te worden, leg uw leven of dat van anderen dan niet in handen van misdadigers die de dienst van een veiligheidsagent gebruiken als een middel om een misdaad te plegen.

De dag van een veiligheidsagent is dag. Hij begint en eindigt tussen 8 uur ’s morgens en 4 uur ’s middags. Meld je direct op je werk als je uit school komt. Niet eerder dan 16.00 uur. En 16.00 uur is bij voorkeur wanneer je naar huis moet om iets te doen. Anders maak je jezelf gespannen, wat het risico kan vergroten dat je een taak op de verkeerde manier afrondt.

U moet een rustige geest hebben. Wanneer u in uw auto stapt om naar uw werk te gaan, moet u de radio en de TV uitzetten. Als het eerste u afleidt, kan het tweede uw concentratie beïnvloeden.

En het belangrijkste is dat je veilig rijdt. Wanneer je voelt dat het verkeer te druk is voor de tijd die je hebt, moet je vertragen. Vermijd alle gevaren en houd altijd afstand van het verkeer, behalve bij speciaal gemaakte bochten of snelheden.

Vermijd alle onnodige gebaren zoals het strelen van uw huisdier of het klikken met uw tong. Wissel woorden met uw collega’s of meerderen. Bestudeer de rode verkeerslichtadviezen. En onthoud altijd dat de verkeersregels zijn gemaakt door de regering om een vlotte doorstroming van het verkeer voor het hele land te bieden. Maar voor uw werk moet u zich houden aan de minimumnormen van de betrokken instantie.

Het werk van een veiligheidsbeambte wordt als moedig beschouwd. Je staat op wacht in de frontlinies van de bescherming. Het is essentieel dat je een Bodyguard vaardigheid bezit. Hoe meer vaardigheid je in dit opzicht hebt, des te beter zijn je kansen op promotie. De Bodyguards vaardigheid omvat nu verschillende geïntegreerde stijlen van bescherming.

Bijvoorbeeld: Je bedrevenheid in half deftig zal je de helft laten verdienen van wat je anders zou gekregen hebben. Je alerte geest en martial arts achtergrond zullen je in staat stellen om grote figuren op te doemen en zelfs je vijanden te intimideren.

Vergeet niet je ontsnappingskunsten aan te scherpen: Alertheid speelt nu een vitale rol in je carrière. Je zou nodig kunnen zijn om een president te redden in een noodsituatie. Misschien moet je vliegende beveiliging bieden aan een beroemde beroemdheid. Onthoud dat een goed getrainde beveiligingsbeambte met een goede alertheid nooit onverwachts gevangen zal worden genomen!

Je hebt nu het recept voor succes in de beveiligingsindustrie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.