Speelgoedvlam Wat je moet weten

Aansteker

Je vraagt je misschien af: “Is een aansteker niet gewoon speelgoed?” Ja, maar voordat u uw creditcard pakt en zegt: “Geef mij die aansteker maar die op batterijen werkt”, bedenk dan waar uw kind de aansteker voor gaat gebruiken. Als het kind de aansteker gaat gebruiken om ermee te spelen, bedenk dan dat de greep van een kind duidelijk nauwkeuriger is dan de greep van een ouder op een aansteker. Als het kind hem gaat gebruiken om ermee te spelen, waarom zou hij er dan niet gewoon mee kunnen spelen?

De greep van een kind op speelgoed is anders dan de greep van een ouder op een aansteker. Wanneer je iets aansteekt met een speelgoedaansteker, zul je rook uit de punt zien komen als gevolg van de brandstof die wordt verhit. Dit komt doordat de lont van een aansteker een kleine vlam heeft die te vergelijken is met de vlam van een gloeilamp. Wanneer dit gebeurt, moet u de aansteker met één hand uitsteken en het kind helpen hem met zijn mond uit te steken.

speelgoedaanstekers worden ook gebruikt bij het volgooien van een speelgoedauto met benzine. Je tankt de tank van je auto misschien goedkoop vol met gas, denkend dat je genoeg hebt getankt om de speelgoedauto zelf te laten rijden, maar dan zul je merken dat het plastic mondstuk van de speelgoedauto plotseling is gekrompen en de kortstondige vlam zodanig is gedaald dat het nauwelijks nog nut heeft. Ook dit is een aanwijzing dat een aansteker niet langer gewenst is.

Dit speelgoed kan ook gevaarlijk zijn als het in de tuin of in een schuurtje wordt achtergelaten. Een plastic lamp kan gaan lekken door een plotselinge verandering van de temperatuur, maar dit is niet iets wat u zou willen. Een plastic lamp kan ook uit balans raken door de plotselinge veranderingen in temperatuur. Hoe groter en zwaarder een stuk speelgoed is, hoe meer dat helpt. Als je een aansteker bijvoorbeeld in de tuin laat staan, kan hij zo’n 250 kilo wegen. Daarom zijn ze vaak niet toegestaan in het interieur van veel auto’s.

Soms kan een stuk speelgoed defect raken door de immense kracht van de plotselinge temperatuursverandering, en kan het speelgoed de inhoud van zijn aansteker of alles wat erop rust, zoals ledematen, uitblazen. Daarom lijken speelgoedvlammen zo realistisch. De laatste 10 jaar hebben de fabrikanten van speelgoedvlammen echter gefaald bij de productie van vlamloos speelgoed. Zij hadden geen moeite om mensen ervan te overtuigen dat speelgoedvlammen niet echt zijn, ook al zien ze er net zo uit als de echte.

Dus de volgende keer dat je naar je speelgoed kijkt, moet je jezelf een paar momenten gunnen om je fantasie de vrije loop te laten en je een beeld te vormen. Je zult al snel plezier beleven aan het beeld dat je in je hoofd ziet. Hoewel je dingen waarschijnlijk beter zo kunt houden, heeft het geen zin om dingen, zoals de lichten van een televisie of een auto, in brand te laten vliegen.Speelgoedvlamkaarsen zijn echt, en ze waaien meestal niet uit. Je kunt er zoveel kopen als je nodig hebt, en faalveilig! Er bestaat niet zoiets als falen, hoewel er gevallen zijn waarin ze bijna net zo erg zijn als falen.

Wat feiten voor uw overweging:

Enkele bronnen voor de informatie die ik hierboven heb opgesomd:

Wanneer de inhoud van een kaars probeert een plumeau of een gymnastiekbal op de lont te leggen. Als het brandt, zal het uit het gat in het midden gutsen, en u een lekkere Kleuterhoofdpijn bezorgen. U kunt ook duizelig worden. keramische kaars lonten lekken, na slechts een minuut of twee. Het midden van een keramische kaarsvlam is niet hol, maar gevuld met een soort afdichtmiddel, zodat de hete was er niet uitloopt en uw kind of huisdieren er geen schade van ondervinden. Als u zich zorgen maakt over de veiligheid, moet u beslist de gebruiksaanwijzing van uw kaarsen bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.