mobiliteit scootmobielen

Scootmobiel Eindhoven

CM scootmobielen worden nu steeds meer in vele maten gemaakt, voornamelijk voor de markt. De basiskenmerken van de scootmobiel zijn echter hetzelfde.

Dat zijn ze,

– Op wielen – Huif – Aangedreven – Inklapbaar.

Een belangrijke verbetering in het 2006 model is de toevoeging van een power stand. De vorige reeksen waren ongeveer 3500 tot 5000 lbs en het nieuwe bereik is tussen 5000 tot 8400 lbs. Dit zorgt voor een toename van de mogelijkheden van de scootmobiel.

De 2006 YUTI heeft een gewichtslimiet van 250 pond. De fabrikanten zijn er echter nog niet om een gewichtsverlies systeem voor deze specifieke scooter te fabriceren. De YUTI-EI kan worden opgevouwen tot een compacte eenheid wanneer hij niet wordt gebruikt. Bij andere scooters moet de stoeprand echter worden verwijderd en de YUTI-EI kan gemakkelijk worden omgerold.

De YUTI-ETC heeft een maximumsnelheid van 10 mph en een maximumgewichtscapaciteit van 300 pounds. De YUTI-ETC kan worden opgevouwen tot een compacte eenheid wanneer hij niet wordt gebruikt. Hij heeft ook een snelheidsindicator.

Wat kan er gedaan worden aan de bewegingen?

YUTI-ETC is ontworpen om krachtmobiliteit te vergemakkelijken. Van krachtmobiliteit is sprake wanneer de krachtbron rechtstreeks in de spieren wordt ingebracht in plaats van vanuit de hersenen te worden aangestuurd. Wanneer een krachtbron direct in de spieren wordt geïnjecteerd, wordt de spierwerking omgedraaid omdat de hersenen worden omzeild. YUTI-ETC staat voor ‘Yoga Energizingetics Training’. Deze vorm van training brengt de krachtbron, het zenuwstelsel en de motorische eenheden in balans. Het leert je op een pijnlijke manier hoe je de krachtbron zelf kunt controleren.

Als je eenmaal geleerd hebt om de krachtbron in balans te brengen, worden de andere drie componenten vervolgens in balans gebracht. Krachtmobiliteit omvat;

– evenwicht

– snelheid

– kracht

– snelheid.

Elk succesvol programma berust op een evenwichtige output. Het YUTI-ETC programma is gecreëerd door de wereldberoemde mobiliteits instructeur, DonCHOFeit. Dit 80-uren programma heeft een 5-delig schema. Het is ideaal voor de complete beginner. Het bestaat uit:

– Basis Oefening

– Veiligheidsfactoren

– Psychologische factoren

– Systeemontwerp

– Goals

Het YUTI-ETC Systeem is uitgevonden door Mr.chooseyourself. Zoals de naam al doet vermoeden, Yoga Energizingetics Training.

Don CHOFeit’s passie is om mensen te voorzien van hulpmiddelen die een grote kans hebben om zelfgenezing te bevorderen. Het YUTI-ETC-systeem werd ontwikkeld om het probleem van immobiliserende ledematen en gewrichten aan te pakken. Don CHOFeit’s passie is om mensen te voorzien van hulpmiddelen die een hoge waarschijnlijkheid hebben van het helpen van zelf-genezing.

PROGNOS, Inc. is toegewijd om ervoor te zorgen dat de YUTI-ETC beoordeling en correctie ” Krachler Methode” wordt onderwezen aan elke student die hun wankele pas gehandicapte vrienden meeneemt naar een succesvol programma. Met succes, deze studenten zullen niet alleen beschikken over zelfgenezende vaardigheden, maar in staat zijn om te voorkomen dat de gehandicapten worden achtergelaten.

PROGNOS, Inc. begrijpt de inzet, tijd en geld die nodig is om deze apparaten aan te schaffen. Dit is de reden waarom ze besloten om de fabriek directe garantie te bieden, in plaats van de gehandicapten te laten wachten. hypertensie, multi-grade evaluatie, scootmobiel onderdelen, trainingsapparatuur, en stationaire fiets.

PROGNOS, Inc. is toegewijd om ervoor te zorgen dat de YUTI-ETC beoordeling en correctie ” Krachler Methode” wordt onderwezen aan elke student die hun wankele pas gehandicapte vrienden meeneemt naar een succesvol programma. Met succes, deze studenten zullen niet alleen beschikken over zelfgenezende vaardigheden, maar in staat zijn om te voorkomen dat de gehandicapten worden achtergelaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.