Hoe rook je je tabak

Shisha

bruikbare waterleiding

Shisha is een pijpenkop die in een gewone ketel wordt gestoken om de sigaar- of pijptabak te laten rusten en om de tabak vast te houden. De meeste pijpenkoppen zijn voorzien van een rubberen tip, zodat de tabak stevig aan de pijpenkop wordt vastgehouden. Doordat de tabak tot op de bodem van de pijpenkop wordt vastgehouden, verloopt het roken soepel en comfortabel.

Schaal materialen

De tabak wordt meestal gerookt, gefluïdiseerd of in tinten gestreept. De tabak wordt meestal verpakt in aluminium wijnstokken of plastic apparaten om ze vorm te geven en rookvrij te maken. De kleurschakeringen zijn tinten van verschillende tinten van dezelfde kleur. De tabak wordt doorgerookt, niet geweekt; de sigaar of pijp wordt opgehangen aan een centraal salie- of feintiepunt.

Kom maten

De afmetingen van de kommen variëren gewoonlijk van 4,5 tot 7 inch in hoogte en 2 tot 3 inch in breedte. De schalen zijn verkrijgbaar in wit, blauw, groen en zwart. Witte wijn en witte concha zijn bijna transparant; hierdoor kan de roker de trek, het uiteinde van de sigaar of pijp, en de rook duidelijk zien. Lederen branders moeten altijd gebruikt worden als u huisdieren heeft!

Structuur van de kom

De Inhampton waterpijptabak is er in een aantal verschillende maten. De verschillende maten en vormen zijn ontworpen voor verschillende doeleinden.

De kleine zilveren kom is gemaakt voor casual gebruik en is ontworpen voor connaisseur soorten rook. De hookah tabakskom moet klein genoeg zijn om er comfortabel een sigaret mee te roken. Commercieel onder de indruk?

De bodem van de pijpenkop moet groot genoeg zijn voor regelmatig roken en niet te klein dat hij zijn smaak voor de tabak verliest.

Bouw van de kom

Afgewerkt product. Hoe graag we onze hookah tabak ook vacuüm verzegeld willen hebben, het is belangrijk te weten hoe de tabak wordt verzorgd om een kwaliteitsproduct te verkrijgen. De tabak bestaat uit tabaksbladeren, die enkele maanden gerijpt moeten worden tot meer dan 6-7% canons. De gerijpte bladeren zorgen samen met de gebakken filters voor de goudbruine tint en de lichtzoete smaak van de tabak. Nadat de gerijpte bladeren zijn afgeleverd, wordt de tabak met water gevuld, in een metalen bus gedaan en vervolgens aan de lucht gedroogd.

Sommige verkopers bevelen aan de aromahoutskool te vervangen zodra het water op is. De houtskool moet 45 minuten in gedestilleerd water worden geweekt en vervolgens goed worden afgespoeld en volledig gedroogd alvorens de kom te vullen. Andere verkopers bevelen aan de houtskool een half uur te laten weken en na een uur af te spoelen. Keramiek of bijtende producten worden niet aanbevolen voor verbrande tabak.

Wij raden u aan uw tabak niet puur te roken, maar in plaats daarvan uw waterpijp te gebruiken. Veel van de producten die wij aanbieden vereisen een beetje rook en hebben een goede smaak. Het is beter om uw tabak niet puur te roken, omdat de smaak dan verandert en de smaak snel vervliegt. Gebruik in plaats daarvan een waterpijp. De rook die door een hookah wordt geproduceerd heeft een andere smaak en aroma dan de smaak die u verkrijgt door het roken van een sigaret, waardoor ook de Hur dingen die u kunt proeven tijdens het roken van een sigaret verdwijnen.

Zorg ervoor dat u de kom niet te snel vult met tabak, omdat er dan een wattenlaag achterblijft en de kom kan gaan lekken. Het is beter om geen hookah van sigaretformaat te roken, omdat de tabak te dik is voor de keel om op te nemen.

Het gebruik van een hookah geeft je de mogelijkheid om verschillende smaken te proeven. Sommige verkopers bieden verschillende smaken chocoladeharde pitten en appels aan om uit te kiezen. Het is ook mogelijk om sigaren en sigaren accessoires te roken, zoals sigarenschermen en sigarenhouders.

Sigaren en accessoires worden voor een andere prijs verkocht dan sigaretten. De prijs varieert naargelang het merk, maar de meeste verkopers geven de adviesprijs aan alvorens het prijssysteem toe te lichten.

IllOriginal sigarettenetuis verkopen voor $40 – $45.yleneylene en Digga etuis verkopen voor ongeveer $30 – $35. Originele apparatuur maakt het grootste deel van deze stijl van sigarettenetui.

Spullen zoals lucifers, filters en slangetjes kunnen aan uw sigaar of hookah worden toegevoegd. De accessoires zijn zo gemaakt dat ze eruit zien als voorwerpen die deel zouden uitmaken van de buitenuitrusting van iemand anders, zoals een televisie of een autoradio. lucifers, suikerklontjes, en dekselpakkingen zijn voorbeelden van deze accessoires. De lucifer en suikerklontjes dienen om de rook van de sigaar of de waterpijp onschadelijk te maken.

Wij tonen films, CD’s of DVD’s die met dit soort apparatuur zijn opgenomen en die 3 tot 9 minuten spelen. U kunt ook spelletjes spelen op uw waterpijp.

De prijzen variëren normaal van $100 tot $400. Hoe geraffineerder, hoe beter. Probeer stiekem een of twee hookahs te bekijken, alvorens tot aankoop over te gaan. Ze zijn gemaakt om op gewone apparaten te lijken.

lees meer:

Amy Deluxe 
Waterpijp kopen 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.