Hoe maak je je auto schoon?

Auto poetsen Den Haag

 

 

 

 

 

Tip: Controleer uw lokale waterveiligheidsclassificatie. Hier is bijvoorbeeld de beschrijving van de EPA over het gebruik van scheepsmotoren in door de EPA gereguleerde afvalwaterlozingen: “De afvalwaterverwijderingsindustrie is een van onze drijvende krachten, en over het algemeen handhaven wij de gereguleerde afvalwaterverwijderingsregels waar wij kunnen. Maar er is veel stimulans om het stil en vaak te doen, vooral in de car care industrie.”

De lak van uw auto is een mengsel van pigmenten en andere chemische ingrediƫnten, dat in het water wordt opgenomen wanneer het afbreekt. Tijdens de wintermaanden kan uw water vervuild zijn met zout water, zoals vaak het geval is wanneer in de winter hevige neerslag op het land valt en de grond bevriest. Dus als u de volgende keer gaat poetsen, of gewoon gaat rijden, zorg er dan voor dat u speciale aandacht besteedt aan de bescherming van het oppervlak van uw auto.

bestrating- hoe dan ook, wanneer de verf begint te roesten op een trottoir, kijk naar de plaatsen waar de verf zwak is en Showroom of refinish vooruit. Ernstige weersomstandigheden kunnen de sterkte van nabijgelegen bestrating in diskrediet brengen, waardoor roest ontstaat waar de verf het zwakst is. Afgezien van roest, zullen de meeste van deze omstandigheden ervoor zorgen dat bladeren, gras, en kleine boomsappen de blootgestelde gebieden volledig omringen. U kunt deze plekken gemakkelijk poetsen en elk spoor van roest verwijderen. Zorg ervoor dat ze goed schoongemaakt zijn voordat u de auto weer op straat zet. Een gemakkelijke, niet-schurende schrobber is hiervoor onontbeerlijk.

Voordat u met scrubben begint, kunt u een warme, brandschone zeem of microvezeldoek gebruiken. Scrub de aangetaste plekken met een ronddraaiende beweging en beweeg de scrub vervolgens weg voor een betere start. Breng een kleine hoeveelheid was aan op een badstof doek en u bent klaar om te gaan!

Breng een tweede laag was aan met ronddraaiende bewegingen om wrijven te voorkomen. U zult merken dat de wax zich begint op te bouwen en een glans krijgt die vele malen beter is dan onbedekte wax. Breng de wax om het uur of om de twee uur opnieuw aan. Onthoud dat waxen vooral onderhoudswerk is: je poetst het tot het bijna ondraaglijk is. Laat de wax uitlopen voordat u hem gaat gebruiken, om alle wax eruit te krijgen.

De sleutel tot een superglans is het aanbrengen van de wax in kleine, vastberaden laagjes, naar boven en naar beneden werkend langs de omtrek van het paneel. Grote merkborstels worden aanbevolen voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen. Wanneer u uw auto in de was zet, begint u altijd bij het verste gedeelte en werkt u naar het midden toe. Altijd de auto polijsten terwijl u bezig bent, nooit de wax op de reeds gewaxte delen aanbrengen (als u dat wilt).

Probeer parkeren in de buurt van antivries stromen te vermijden, omdat de glanzende films vuil en viezigheid niet verbergen zoals Safe Parking%. Het maakt niet uit wat voor lak uw auto heeft, een premium autowax zoals de luxueuzeructuur serie van PPG wint het moeiteloos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.