Hoe gebruik je de Content Marketing Tactic

Internet marketing

Ik zou willen voorstellen om een sterke focus te hebben op het gebruik van de content marketing tactiek als een groot deel van uw marketing medium. Ik zeg dit omdat het meestal een zeer hoge click through rate naar uw website brengt zodra u de stukken samenvoegt. U kunt ook gebruik maken van content management systemen en persoonlijke websites voor het genereren van verkeer, waarover ik het in een later artikel zal hebben. Voor nu moet het gewoon correct worden gedaan om het voor u te laten werken.

Het kan erg ontmoedigend zijn en met alle informatie en software die je moet gebruiken om dit te doen kan het erg moeilijk zijn om gefocust te blijven, dus hier zijn 4 methoden die ik voorstel om de inhoud van je bedrijf te marketen met behulp van het web.

Artikel marketing is een van de belangrijkste middelen van internet marketing, het is Joint Venture afgewezen fority en toch veel bedrijven gebruiken artikel marketing om hun producten en diensten te adverteren. Het heeft grote kracht en als het goed gedaan kan veel verkeer naar uw website. Het eerste kritische aspect van artikel marketing is dat het van een kwaliteit moet zijn die een terugkerend probleem kan oplossen voor de kijker van dat artikel. Door het creƫren van nuttige artikelen vermindert u het aantal mensen dat contact met u moet opnemen. Het is de reden waarom je steeds dezelfde informatie ziet, mensen willen het nu. Dus, zelfs in artikel marketing kunnen de beste artikelen kort, nuttig en bovenal origineel zijn.

2. Social Bookmarking sites zoals Facebook zijn het moderne tijdperk van online sociale interactie. Met bookmarking bedoelen we het opslaan van iets wat je regelmatig tegenkomt op het web, voor later gebruik of om te delen met anderen. Bij social bookmarking vecht je om een andere site hoger te laten scoren dan de jouwe, wat betekent dat je er met beide voeten in moet springen. Uw kansen van het rijden verkeer naar uw website zijn veel hoger als je in de top sociale bookmarking sites, en door georganiseerd, we hebben het over sites als Digg, Stumble Upon, Reddit en een verscheidenheid van kleinere bookmarking sites ook. De sleutel tot aansluiting bij de beste sites is door het verstrekken van zo veel waardevolle gegevens voor anderen te vinden en te gebruiken als mogelijk.Deze inhoud wordt gevonden op andere sites die u hebt opgeslagen worden ook wel aangeduid als tags. De beste tagging wordt gedaan door het verstrekken van waardevolle en originele gegevens aan andere gebruikers waardoor je uitblinkt. Mensen zijn daadwerkelijk op zoek naar informatie, daarom is content marketing zeer krachtig.

3. Blogs en websites

Blogs zijn er al een paar jaar en op het eerste gezicht lijken ze een nieuwigheid, maar er is veel waarde in blog marketing, Google houdt van blogs en inhoud die is gekoppeld aan blogs links naar hun sites. Zorg ervoor dat lezers op uw site zich aanmelden voor de RSS of uw eigen RSS-feed om ze verslaafd te maken. Uw website moet een effectieve landing of squeeze pagina te bieden, het aantrekken van mensen in met een groot aanbod kan hen toegang geven tot ACTUALmore kopie in uw marketing berichten. Wees voorzichtig om het niet te ingewikkeld vooral als je net begint, kijk naar je concurrentie en schrijven, e-mail, insluiten en post en het moet gemakkelijk zijn om hetzelfde pad te volgen. Als u eenvoudige structuurregels volgt, bent u goed op weg naar marketing voor uw eigen bedrijf.

4. Video Marketing

Video Marketing en klein initiatief CEO kan een belangrijke rol spelen in het sturen van u kopers door uw sales funnel. Het verstrekken van een korte samenvatting van uw product of dienst zal het beste tarief van lead generatie en verkoop worden gesloten via de video, product voordelen en branding. Het bereik van videomarketing is duizelingwekkend. Als je hebt gekeken in het nieuws op alle is er nauwelijks een industrie gaat zonder een eenvoudige video en er zijn honderden sites die video productie en / of schoonheidsresultaten video’s. YouTube is en was een beroemd orgaan op het internet voor communicatie en platforms voor interactie. Het is ook bewezen dat kijkers en abonnees meer tijd dan je denkt besteden aan het kijken en luisteren naar de soorten video’s die je hebt. Videomarketing is een geweldige manier om de kunst onder de knie te krijgen, maar je moet nu nog je inhoud naar buiten brengen. Bij al deze marketingmethoden is relevantie het allerbelangrijkste om ze te hebben.

Relevante inhoud op uw website, artikelen, websites, blogs, sociale media berichten zijn hetzelfde.het een belangrijk stuk van de kopie die u wilt om daar te zetten. Er zijn veel interessante boeken en programma’s die er zijn om uw artikel marketing website positionering te verbeteren, maar als je het helemaal verkeerd ze eigenlijk niet werken. Als je alleen maar een continue stroom van dingen die van belang zijn voor u dan zul je perfect OK zijn. MAAR, als je rotzooi produceert, dan ben je een zeer onprofessionele verkoper. We zeggen niet dat ze niet een paar nuttige weetjes van je zullen leren en opnemen, maar je moet voortdurend meer inhoud toevoegen om succesvol te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.