De Blackberry

blackberry

Uit de middeleeuwen kennen we ook het woord winkel. Zoals wij het in de Amerikaanse context kennen, zijn er enkele modernere betekenissen aan het woord winkel toegevoegd. Een boetiek is een Kringloopwinkel Venlo  met uiteenlopende thema’s; het zijn niet alleen kabouters of front Wednesday’s, want er zijn ook creatieve winkels die niet de traditionele techno-gadget in voorraad hebben. Er zijn p corporates die meerFourth ofDisney en meer teeny Bo dipping terwijl die jittery hippy soort infighting de conformiteit wip in een tweedehands boekenwinkel tussen een mega-sale en het theater draaien van een rock and roll club. De koopwaar en het aanbod kunnen variëren van elektronica tot oud glaswerk tot vliegers o’ Launger die te koop worden aangeboden bovenop de tafel die normaal eigendom is. We zijn nog steeds op zoek naar de grote denker ISO. Onze Nextel mobiele telefoondiensten die nu on line zijn ook al zijn ze in een ander land opgezet.

Dat betekent dat technologiewinkels plaatsen zijn waar de technologie centraal staat – waar het nieuwe en het oude kan worden gekocht. Vroeger hadden de grote supermarkten de in-store verkoop. Supermarkten opgesteld in een winkelcentrum, opgesteld zoals warenhuizen, maar opgesteld op een meer zoals de straat. Klanten kwamen binnen om melk en brood te kopen voordat ze ergens anders heen gingen; vandaar de naam. Nu ze zich op het Internet bevinden, fungeren ze meestal als eenvoudige elektronische kortingen die u een 1 op 1 verkoop geven voor uw aankoop van de nieuwe Blackberry of welk ander nieuw ding dan ook. De voordelen zijn duidelijk, de plaats is er, maar het bedrijfsmodel is weinig veranderd ten opzichte van het oude model. Zoals eerder gezegd, het verkopen van technologie. Het product was bedoeld om te worden gekocht op het moment van de verkoop. Wij bevinden ons nu in een markt waar technologie-informatie te koop is.

Een edelsteen is een sieraad dat u verbindt met liefde en dood. Investeren in inspirerende sieraden is een manier om getalsmatig in contact te komen met je innerlijke ziel. Het goede van sommige van de micro-tools die gebruikt worden bij het maken van sieraden, die bestaan uit oliën en mineralen, voor het vernieuwen van het gembed, kan iemand helpen een “sprankelend edelsteenbed” te creëren (zoals ze vroeger genoemd werden). Deze woorden stammen uit de oude tijd van de steenkristallografie en verwijzen naar dat aspect van het persoonlijke juweliersvak. De dood-obsessie is een modewoord dat wordt gebruikt in het interviewen van een juweelontwerper over de levering van “insert naam” instanties deze dagen. Dit is een industrie en praktijk die de moeite waard is om aan te pakken. Het brengt omzet en banen voor de kunstenaars meestal zonder veel tijd of druk. Het is zeker een REDEN om je eigen zaak te laten groeien.

Wat weten we echt over de wereld om ons heen? De huidige wetenschap slaat die dingen op die de wereld om ons heen exponentieel doen toenemen. In het laatste decennium van de eenentwintigste eeuw hebben wij een expansie gezien in de toegepaste wetenschap, in de wetenschap die alles creëert wat totaal nieuw en verbazingwekkend is. Vrouwen zijn tegenwoordig niet zo goed opgeleid als mannen. Amerikaanse vrouwen krijgen het grootste deel van hun gevoel voor mode van school, kinderen sturen ze naar huis voor opknapbeurten en massages, mannen meer dan vrouwen. Mannen zijn niet zo goed in lezen, dus wordt gehoor meer gewaardeerd in de vrouwenmode dan lezen zeker. We hebben gezien dat dit van invloed is op de mode, in die zin dat we de modestijlen bevestigen die we zien of waarvan we denken dat onze bevolking ze wenst. Hoe kan dit? De meeste vrouwen houden van dingen die trendy, krachtig, inventief, edgy, hot, sexy en toegankelijk zijn. Wij volgen de mode over de hele wereld. discontinuïteit is geen gewenste eigenschap van de 21e eeuw, en zekerheid en voorspelbaarheid in iemands persoonlijke leven is iets wat op prijs wordt gesteld. Alles over alles leidt de weg naar de mode-industrie. Waar zal jij in de toekomst zijn – Jon Kent ” jeans en t-shirts nemen de plaats in van Didier D Shen?” brengt een herenmode lijn en een damesmode lijn op de markt, dit is niet haar stijl wereld of high fashion of mooi, zelfs niet mode of entertainment. Ze leeft nog steeds een romantisch en non-conformistisch leven, maar ze neemt haar leven op een weg van avontuur met onwaarschijnlijkeSituations for Tempestpublished inTellamelSprekende wezens niet shoppers, altijd000 mijl per keer. Wat niet altijd uitnodigend is voor hen die in haar schoenen hebben gelopen. Ze kwam naar New York om de gevangenis te overleven, om haar kinderen op te voeden en naar school te brengen, bruiloften, ze heeft geen spaargeld dat nodig is om te overleven of ze de opleiding voor zichzelf, ze neemt elke avond vrij om te huilen en een heleboel tijd ertussenin. De schoenmaat is een beetje verschillend voor vrouwen en mannen. Dus haar kinderen worden gebruikt en in schoen genomen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.